Kan inte sova

Ja här sitter man som en dum Uggla, vaken mitt i natten. Lade mig i sängen för tre timmar sen, i hopp om att somna riktigt gott, men icke. Han hann till och med komma upp och somna före mig, vilken inte är speciellt vanligt, då han är vaken flera timmar längre än gravida/trötta mig.
Idag är den STORA dagen, men det var kanske inte så här jag ville uppleva den. Trött som en gris, men kan trots det inte somna. Och sova måste jag göra. Har ju en hel del som ska göras under dagen, och i hopp om att få åka till förlossningen, måste jag ju vara utvilad. Jag får väl se till och dricka upp den här varma mjölken, och sen göra ett nytt försök... God Natt

Trött groda

Nej ingen bebis idag heller. Vad är det här? Det kanske är så, att det ska utökas med ytterligare gratulation den 31 augusti, som om det inte vore nog med alla oss andra som fyller den dagen. Ja så är faktiskt fallet. Imorgon är inte vilken dag som helst. Ja då fyller Jag år!!! Tänk om jag kanske kunde få en bebis i födelsedagspresent. Vilken present det hade varit :) Håll tummarna är ni snälla!
Nu har jag precis nattat Grodan. Det har varit en lång dag för henne, med ett underbart heldagsbesök, utan middagslur, och full fart i stort sett hela tiden. Kanske ska nämna att så här fort har hon inte somnat på länge.
Nu ska jag mysa ner i soffan med min stora godispåse och tröstäta framför någon B söndagsfilm...


Grodans Stjärnrum

Före



Efter

Entrén

Före   En bit på väg

Efter (tills vidare iallfall)

Kontor

Före
Tvättstuga

Efter
Kontor

En helt vanlig sensommardag i Björngläntan

Idag är en helt vanlig dag i vår Björnglänta. Här lyser solen, blåser det halvt storm och regnar i sidled om vartannat. Alltså en helt vanlig svensk sensommardag.
Här sitter jag och undrar varför det inte händer något. Fortfarande lika gravid som jag var igår. Jag får nog prova på den där flodhästdansen, som jag läste om. Kanske borde göra det innan de andra kommer hem. Den dansen ska nog både vara och förbli sencurerad.
Resten av familjen är iväg och handlar kräftor till ikväll. Tyvärr, måste jag säga eftersom det ser såååå himla gott ut, blir det kyckling till mig. Jag avskyr både smaken och konsistensen av allt va skaldjur heter. Tro mig, jag har försökt så många gånger, men det vänder sig lika fort varje gång jag provar. Jag har gett upp. Nu får jag och barnen sitta vid samma bord...


En helt vanlig morgon med mina hjärtan


Vardagsrum

Före
Mörkt, litet trist vardagsrum/sovrum

Efter


Slog ner väggen mellan kök o vardagsrum

Vårt sovrum

Före

Efter



Hallen Uppe

Före           Efter


Grodan i båten.


Utflykt i mars-09


Svartsjuka



För somliga är kontroll-behovet
större än själva kärleken.
Man kan inte kräva att den andra
alltid ska finnas vid ens sida.
Det finns inget som heter äganderätt.
Alla är vi egna individer.




Kärlek utan frihet
är som en ängel utan vingar.
Klipp inte vingarna på den du älskar...

Grodan 3år- Min ögonsten

Mitt liv, min stjärna, världens goaste tjej...

I väntans tider

Japp, då var man inne i bloggsvängen. Tänkte jag skulle ge detta en liten chans, nu när man ändå ska vara hemma en längre tid och förmodligen "inte kommer ha något att göra".



Så här i väntans tider uppskattar jag min sambos avlastning så jag kan vara ensam hemma och ta det lugnt. Igår åkte de iväg på äventyr, och jag låg i lugn och ro och tittade på The Tyra Banks Show en stund som handlade om kvinnomisshandel. Jag stängde av...



Inte för att det var ointressant, men man blir så trött på dessa amerikaner som ska dramatisera allt och sväva iväg från verkligheten.

Åhhhh woooaaaaa wwwaaaawww... åh allt va de nu säger. Kvinnomisshandel är verkligen inte acceptabelt, varken fysiskt eller psykiskt. Men man kan ju undra om det inte räcker med hur verkligheten är, måste alltid verkligheten förvridas med massa vokalljud?



Jo väntans tider kan man väl i hög mening säga att det är. I bland undrar jag om jag verkligen är gravid. Jag kanske är skengravid. "Lillebror" som Grodan kallar magen, verkar inte vilja komma ut, hur man nu kan vilja stanna kvar i ett sånt trångt utrymme. Vi får väl hålla tummarna att fallet inte är sådant...



för annars kan man undra vad detta var för något, som de hittade i min mage...


Om Mig, en helt vanlig småbarnsförälder

Det här är jag. En något överenergisk tjej uppväxt i förorten till Göteborg, men numera bosatt i vackra Bohuslän. Tiden har tillsammans med alla upplevelser och händelser jag varit med om, format mig till den jag är i dag, en positiv mamma som älskar livet, och som försöker se alla motgångar som möjligheter.


Välkommen in och se mitt liv, Från Mitt perspektiv




RSS 2.0